- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Skābeņu buljons pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Skābenēm noņem kātus, un nomazgā aukstā ūdenī, noplaucē verdošā sāļā ūdenī un sakapā smalkas.
- Buljonu uzvāra ar sviestu, tad sakuļ miltus ar skābu krējumu, un stipri kuļot, izlaiž caur sietiņu un pievieno buljonam, kuru pēc tam vēlreiz uzvāra.
- Pieliek klāt sakapātas skābenes un cieti novārītas, palielos gabalos sagrieztas olas.
Skābeņu buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Skābeņu buljons pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Skābenēm noņem kātus, un nomazgā aukstā ūdenī, noplaucē verdošā sāļā ūdenī un sakapā smalkas.
- Buljonu uzvāra ar sviestu, tad sakuļ miltus ar skābu krējumu, un stipri kuļot, izlaiž caur sietiņu un pievieno buljonam, kuru pēc tam vēlreiz uzvāra.
- Pieliek klāt sakapātas skābenes un cieti novārītas, palielos gabalos sagrieztas olas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt