Skābeņu buljons

Buljoni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 22, 2019 Izveidots: Mar 04, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Skābeņu buljons pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Skābenēm noņem kātus, un nomazgā aukstā ūdenī, noplaucē verdošā sāļā ūdenī un sakapā smalkas.
  2. Buljonu uzvāra ar sviestu, tad sakuļ miltus ar skābu krējumu, un stipri kuļot, izlaiž caur sietiņu un pievieno buljonam, kuru pēc tam vēlreiz uzvāra.
  3. Pieliek klāt sakapātas skābenes un cieti novārītas, palielos gabalos sagrieztas olas.

Skābeņu buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Skābeņu buljons pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Skābenēm noņem kātus, un nomazgā aukstā ūdenī, noplaucē verdošā sāļā ūdenī un sakapā smalkas.
  2. Buljonu uzvāra ar sviestu, tad sakuļ miltus ar skābu krējumu, un stipri kuļot, izlaiž caur sietiņu un pievieno buljonam, kuru pēc tam vēlreiz uzvāra.
  3. Pieliek klāt sakapātas skābenes un cieti novārītas, palielos gabalos sagrieztas olas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.