Pagatavot vienkārši Skābais vērša cepetis savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gaļu apdauza no visām pusēm ar koka āmurīti, un iespeķo.
Uzvāra uz pusēm etiķi ar ūdeni, pieliek sāli, pipara graudiņus un nolobītus, šķēlēs sagrieztus sīpolus.
Kad šķidrums atdzisis, tajā ieliek gaļu.
Pēc 3 - 4 dienām gaļu izņem no marinādes, noslauka.
2 - 3 st. lēnām sutina sviestā vai cūkas taukos, pa lāsei verdošu ūdeni klāt pielejot.
Mērci satumina ar miltiem, uzvāra ar skābu krējumu un izlaiž caur sietiņu.
Galdā skābo cepeti sniedz ar zirņiem.
Skābais vērša cepetis
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Skābais vērša cepetis savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gaļu apdauza no visām pusēm ar koka āmurīti, un iespeķo.
Uzvāra uz pusēm etiķi ar ūdeni, pieliek sāli, pipara graudiņus un nolobītus, šķēlēs sagrieztus sīpolus.
Kad šķidrums atdzisis, tajā ieliek gaļu.
Pēc 3 - 4 dienām gaļu izņem no marinādes, noslauka.
2 - 3 st. lēnām sutina sviestā vai cūkas taukos, pa lāsei verdošu ūdeni klāt pielejot.
Mērci satumina ar miltiem, uzvāra ar skābu krējumu un izlaiž caur sietiņu.