Kā pagatavot šo Sivēns pildīts mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sivēnu notīra, nomazgā, ādu nogriež, gaļu noņem no kauliem, sagriež mazos gabaliņos, apsala 24 stundas ar sāli.
Iepilda sivēnā. Vidū liek novārītas olas, novārītu mēli, sašuj, ietin drēbē.
Karstā ūdenī ar vircām ieliek sivēnu, vāra uz lēnas uguns apmēram 2,5 stundas.
Kad gatavs, izņem no ūdens, atdzesē, aukstam noņem drebi.
Nākamā dienā sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz bļodas, saldē ar brūno aspiku.
Sivēns pildīts
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Sivēns pildīts mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sivēnu notīra, nomazgā, ādu nogriež, gaļu noņem no kauliem, sagriež mazos gabaliņos, apsala 24 stundas ar sāli.