Sivēns pildīts

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 17, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Sivēns pildīts mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sivēnu notīra, nomazgā, ādu nogriež, gaļu noņem no kauliem, sagriež mazos gabaliņos, apsala 24 stundas ar sāli.
  2. Samaļ, pieliek izkausētu sviestu, piparus, krējumu, olas.
  3. Pierīvē muskatriestu, visu kopā labi samīca.
  4. Iepilda sivēnā. Vidū liek novārītas olas, novārītu mēli, sašuj, ietin drēbē.
  5. Karstā ūdenī ar vircām ieliek sivēnu, vāra uz lēnas uguns apmēram 2,5 stundas.
  6. Kad gatavs, izņem no ūdens, atdzesē, aukstam noņem drebi.
  7. Nākamā dienā sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz bļodas, saldē ar brūno aspiku.

Sivēns pildīts



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Sivēns pildīts mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sivēnu notīra, nomazgā, ādu nogriež, gaļu noņem no kauliem, sagriež mazos gabaliņos, apsala 24 stundas ar sāli.
  2. Samaļ, pieliek izkausētu sviestu, piparus, krējumu, olas.
  3. Pierīvē muskatriestu, visu kopā labi samīca.
  4. Iepilda sivēnā. Vidū liek novārītas olas, novārītu mēli, sašuj, ietin drēbē.
  5. Karstā ūdenī ar vircām ieliek sivēnu, vāra uz lēnas uguns apmēram 2,5 stundas.
  6. Kad gatavs, izņem no ūdens, atdzesē, aukstam noņem drebi.
  7. Nākamā dienā sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz bļodas, saldē ar brūno aspiku.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.