- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Sivēna veltnis mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Cauraugoša sivēna gaļas sānu gabalu ar gaļas āmuru izdauza, ieberzē ar sāls, cukura un salpetra maisījumu.
- Sānu gabalu satin, stingrā veltnī, ietin servjetē un nosien ar aukliņu.
- Sagatavoto veltni liek verdošā ūdenī, pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, piparus, lauru lapas.
- Vāra uz mazas liesmas 2-3 stundas. Tad no ūdens izņem, nedaudz atdzesē un novieto vēsā telpā zem sloga.
- Atdzisušai gaļai noņem slogu, izņem no servjetes, sagriež plānās šķēlēs, kārto traukā un grezno ar tomātu vai gurķu ripiņām, zaļumiem. Pasniedz ar dārzeņu salātiem, mārrutkiem.
Sivēna veltnis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Sivēna veltnis mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Cauraugoša sivēna gaļas sānu gabalu ar gaļas āmuru izdauza, ieberzē ar sāls, cukura un salpetra maisījumu.
- Sānu gabalu satin, stingrā veltnī, ietin servjetē un nosien ar aukliņu.
- Sagatavoto veltni liek verdošā ūdenī, pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, piparus, lauru lapas.
- Vāra uz mazas liesmas 2-3 stundas. Tad no ūdens izņem, nedaudz atdzesē un novieto vēsā telpā zem sloga.
- Atdzisušai gaļai noņem slogu, izņem no servjetes, sagriež plānās šķēlēs, kārto traukā un grezno ar tomātu vai gurķu ripiņām, zaļumiem. Pasniedz ar dārzeņu salātiem, mārrutkiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt