Sivēna veltnis

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Aug 27, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Sivēna veltnis mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cauraugoša sivēna gaļas sānu gabalu ar gaļas āmuru izdauza, ieberzē ar sāls, cukura un salpetra maisījumu.
  2. Sānu gabalu satin, stingrā veltnī, ietin servjetē un nosien ar aukliņu.
  3. Sagatavoto veltni liek verdošā ūdenī, pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, piparus, lauru lapas.
  4. Vāra uz mazas liesmas 2-3 stundas. Tad no ūdens izņem, nedaudz atdzesē un novieto vēsā telpā zem sloga.
  5. Atdzisušai gaļai noņem slogu, izņem no servjetes, sagriež plānās šķēlēs, kārto traukā un grezno ar tomātu vai gurķu ripiņām, zaļumiem. Pasniedz ar dārzeņu salātiem, mārrutkiem.

Sivēna veltnis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Sivēna veltnis mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cauraugoša sivēna gaļas sānu gabalu ar gaļas āmuru izdauza, ieberzē ar sāls, cukura un salpetra maisījumu.
  2. Sānu gabalu satin, stingrā veltnī, ietin servjetē un nosien ar aukliņu.
  3. Sagatavoto veltni liek verdošā ūdenī, pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, piparus, lauru lapas.
  4. Vāra uz mazas liesmas 2-3 stundas. Tad no ūdens izņem, nedaudz atdzesē un novieto vēsā telpā zem sloga.
  5. Atdzisušai gaļai noņem slogu, izņem no servjetes, sagriež plānās šķēlēs, kārto traukā un grezno ar tomātu vai gurķu ripiņām, zaļumiem. Pasniedz ar dārzeņu salātiem, mārrutkiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.