receptes

Sivēna krūts

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 10, 2019 Izveidots: Oct 10, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Sivēna krūts saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sivēna krūti nomazgā, iecērt ribiņas, ierīvē ar sāli, cepešpannā zem ādas liek restītes, uzlej ūdeni, cep aplaistot.
  2. Kad ādiņa mīksta, sagriež sīkos gabaliņos.
  3. Mērci maisot vāra brūnu, kamēr tauki atdalās.
  4. Pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš.
  5. Gaļu sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz trauka, pārlej nedaudz mērces.
  6. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Sivēna krūts



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Sivēna krūts saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sivēna krūti nomazgā, iecērt ribiņas, ierīvē ar sāli, cepešpannā zem ādas liek restītes, uzlej ūdeni, cep aplaistot.
  2. Kad ādiņa mīksta, sagriež sīkos gabaliņos.
  3. Mērci maisot vāra brūnu, kamēr tauki atdalās.
  4. Pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš.
  5. Gaļu sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz trauka, pārlej nedaudz mērces.
  6. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.