Sīpolu mērce

Mērces 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 25, 2019 Izveidots: Jan 28, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Sīpolu mērce pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītus sīpolus sagriež ripās un sakarsētā sviestā apcep gaiši brūnus.
  2. No sviesta izņem ārā un tajpat sviestā, kura cepti sīpoli iemaisa miltus, karsē, līdz milti kļūst brūngani.
  3. Pamazām atšķaida ar buljonu un vāra uz lēnas uguns.
  4. Mērcei pievieno sāli, piparus un apceptos sīpols, visu izkarsē un pievieno skābu krējumu.

Sīpolu mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Sīpolu mērce pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītus sīpolus sagriež ripās un sakarsētā sviestā apcep gaiši brūnus.
  2. No sviesta izņem ārā un tajpat sviestā, kura cepti sīpoli iemaisa miltus, karsē, līdz milti kļūst brūngani.
  3. Pamazām atšķaida ar buljonu un vāra uz lēnas uguns.
  4. Mērcei pievieno sāli, piparus un apceptos sīpols, visu izkarsē un pievieno skābu krējumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.