- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Galdā mērci dod pie auksta gaļas vai zivs recekļa.
Gatavošanas padoms kā taisa Sinepju mērce I mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Cieti novārītus olu dzeltenumus samīca ar galda eļļu, etiķi, sāli, sinepēm un cukuru.
- Sajauc ar aukstu, attaukotu, buljonu un izberž caur sietiņu.
- Mērcei var pievienot arī sardeles, kāperus un pētersīļu lapas.
Sinepju mērce
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Galdā mērci dod pie auksta gaļas vai zivs recekļa.
Gatavošanas padoms kā taisa Sinepju mērce I mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Cieti novārītus olu dzeltenumus samīca ar galda eļļu, etiķi, sāli, sinepēm un cukuru.
- Sajauc ar aukstu, attaukotu, buljonu un izberž caur sietiņu.
- Mērcei var pievienot arī sardeles, kāperus un pētersīļu lapas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt