Sinepju mērce

Mērces 3 Pēdējais atjauninājums: Dec 21, 2019 Izveidots: Mar 16, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Galdā mērci dod pie auksta gaļas vai zivs recekļa.
Gatavošanas padoms kā taisa Sinepju mērce I mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cieti novārītus olu dzeltenumus samīca ar galda eļļu, etiķi, sāli, sinepēm un cukuru.
  2. Sajauc ar aukstu, attaukotu, buljonu un izberž caur sietiņu.
  3. Mērcei var pievienot arī sardeles, kāperus un pētersīļu lapas.

Sinepju mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Galdā mērci dod pie auksta gaļas vai zivs recekļa.
Gatavošanas padoms kā taisa Sinepju mērce I mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cieti novārītus olu dzeltenumus samīca ar galda eļļu, etiķi, sāli, sinepēm un cukuru.
  2. Sajauc ar aukstu, attaukotu, buljonu un izberž caur sietiņu.
  3. Mērcei var pievienot arī sardeles, kāperus un pētersīļu lapas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.