receptes

Siļķu rulete

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 16, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Siļķu rulete mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Siļķi atstāj mirkt 24 st. ūdenī.
  2. Nodīrā, dala uz pusēm, izasako.
  3. No iekšpuses ieziež ar smalki kapātu kaperu un šalotes sīpoliņu, berztas citrona mizas un sinepju biezeni.
  4. Pusītes sarullē kopā, sasprauž ar koka irbulīti, un ieliek traukā.
  5. Siļķu pieņus smalki sakapā un sakuļ ar vīna etiķi, ar šo mērci aplej traukā saliktās siļķes.
  6. Piedevām pieliek dažas citrona šķēles (bez. sēklām), dažas karotes kāperu, lauru lapu, pipara graudus.
  7. Ar papīru cieši aizvākotu trauku noliek aukstā vietā. Galdā siļķes pasniedz ar majonēzes mērci.

Siļķu rulete



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Siļķu rulete mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Siļķi atstāj mirkt 24 st. ūdenī.
  2. Nodīrā, dala uz pusēm, izasako.
  3. No iekšpuses ieziež ar smalki kapātu kaperu un šalotes sīpoliņu, berztas citrona mizas un sinepju biezeni.
  4. Pusītes sarullē kopā, sasprauž ar koka irbulīti, un ieliek traukā.
  5. Siļķu pieņus smalki sakapā un sakuļ ar vīna etiķi, ar šo mērci aplej traukā saliktās siļķes.
  6. Piedevām pieliek dažas citrona šķēles (bez. sēklām), dažas karotes kāperu, lauru lapu, pipara graudus.
  7. Ar papīru cieši aizvākotu trauku noliek aukstā vietā. Galdā siļķes pasniedz ar majonēzes mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.