- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: 30
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Siļķu panniņa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Siļķes dienu iepriekš iemērc pienā vai ūdenī.
- Kad tās nomērcētas, novelk ādu, izlasa asakas un sakapā smalku.
- Sajauc ar ūdenī atmiekšķētu un nospaidītu galda maizi, ar 100 g izkausēta sviesta, skābu krējumu, pipariem un sakultām olām.
- Biezeni iepilda iesviestotā formā, apkaisot ar berztu maizi un apliekot ar maziem gabaliņiem atlikušā sviesta.
- Labi karstā krāsnī apcep brūnu.
Siļķu panniņa
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: 30
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Siļķu panniņa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Siļķes dienu iepriekš iemērc pienā vai ūdenī.
- Kad tās nomērcētas, novelk ādu, izlasa asakas un sakapā smalku.
- Sajauc ar ūdenī atmiekšķētu un nospaidītu galda maizi, ar 100 g izkausēta sviesta, skābu krējumu, pipariem un sakultām olām.
- Biezeni iepilda iesviestotā formā, apkaisot ar berztu maizi un apliekot ar maziem gabaliņiem atlikušā sviesta.
- Labi karstā krāsnī apcep brūnu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt