Siļķe kažokā (bez olas)

Aukstie ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Dec 25, 2019 Izveidots: Dec 05, 2017
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Siļķe kažokā bieži rotā svētku galdu. Šis ēdiens ir īpaši garšīgs, ja pagatavots iepriekšējā vakarā. Īpaši svarīgi ir izmantot mazsālītu siļķi, lai salāts sanāktu maigs. Šī recepte ir ļoti sena un domāta tiem, kuriem nepatīk olu saturs sastāvā.
Pagatavot vienkārši Siļķe kažokā (bez olas) mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus, bietes un burkānus vāra ar mizu, līdz mīksti, atdzesē, nomizo un sarīvē uz vidējās rīves.
  2. Notīra sīpolu un smalki sagriež.
  3. Siļķi attīra un izņem asakas. Siļķi griež sīkos gabaliņos.
  4. Ņem salātu traukus un kārtām pilda šādā secībā: kartupeļus, sīpolus, siļķi, burkānus, majonēzi, bietes, majonēzi.
  5. Liek dzesēt ledusskapī. Pasniedz atdzesētu.

Siļķe kažokā (bez olas)



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Siļķe kažokā bieži rotā svētku galdu. Šis ēdiens ir īpaši garšīgs, ja pagatavots iepriekšējā vakarā. Īpaši svarīgi ir izmantot mazsālītu siļķi, lai salāts sanāktu maigs. Šī recepte ir ļoti sena un domāta tiem, kuriem nepatīk olu saturs sastāvā.
Pagatavot vienkārši Siļķe kažokā (bez olas) mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus, bietes un burkānus vāra ar mizu, līdz mīksti, atdzesē, nomizo un sarīvē uz vidējās rīves.
  2. Notīra sīpolu un smalki sagriež.
  3. Siļķi attīra un izņem asakas. Siļķi griež sīkos gabaliņos.
  4. Ņem salātu traukus un kārtām pilda šādā secībā: kartupeļus, sīpolus, siļķi, burkānus, majonēzi, bietes, majonēzi.
  5. Liek dzesēt ledusskapī. Pasniedz atdzesētu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.