Serbu skābais buljons

Buljoni 44 Pēdējais atjauninājums: Nov 24, 2019 Izveidots: Mar 03, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Serbu skābais buljons mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Jēra gaļu sagriež mazos kantainos gabaliņos un uzliek vārīties ar zaļumiem, vienu smalki sakapātu sīpolu, pētersīli un 2 l ūdens.
  2. Pieliek vienu lauru lapu, piparu graudiņus, sāli un ļauj apmēram 50 min. vārīties.
  3. Pieliek drusciņ sasmalcinātu sarkano papriku un ievircotus gaiši uzbrūninātus miltus.
  4. Pēc tam, virumu izkāš caur sietiņu, gaļu noliek pie malas un skaidrā virumā ievāra rīsus.
  5. Rīsi kādas 10 min. jau vārījušies, virumā ieliek atpakaļ gaļu, piejauc lāsi etiķa vai citrona sulas, iekuļ vienu olu, ielej virumu bļodā un tūliņ arī pasniedz galdā.

Serbu skābais buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Serbu skābais buljons mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Jēra gaļu sagriež mazos kantainos gabaliņos un uzliek vārīties ar zaļumiem, vienu smalki sakapātu sīpolu, pētersīli un 2 l ūdens.
  2. Pieliek vienu lauru lapu, piparu graudiņus, sāli un ļauj apmēram 50 min. vārīties.
  3. Pieliek drusciņ sasmalcinātu sarkano papriku un ievircotus gaiši uzbrūninātus miltus.
  4. Pēc tam, virumu izkāš caur sietiņu, gaļu noliek pie malas un skaidrā virumā ievāra rīsus.
  5. Rīsi kādas 10 min. jau vārījušies, virumā ieliek atpakaļ gaļu, piejauc lāsi etiķa vai citrona sulas, iekuļ vienu olu, ielej virumu bļodā un tūliņ arī pasniedz galdā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.