SĒNES TOMĀTU BIEZENI

Konservēšana 4 Pēdējais atjauninājums: May 17, 2020 Izveidots: Nov 29, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši SĒNES TOMĀTU BIEZENI pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sēnes tomātu biezeni paredzētas kā patstāvīgs ēdiens. Uzglabājas labi.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sēnes rūpīgi notīra, nomazgā un nogriež kātus apmēram 3 cm no cepurītes.
  2. Mazo sēņu cepurītes var sautēt veselas, lielākās sēnes sagriež sloksnītēs.
  3. Katliņā sviestā apcep sīki sagrieztus sīpolus, pieliek sagatavotās sēnes, piparus, lauru lapas, sāli, cukuru un visu sautē apmēram 10 - 15 minūtes.
  4. Sviesta vietā var lietot 3 - 4 ēdamkarotes augu eļļas.
  5. Pievieno labu, biezu tomātu biezeni un vēl visu nedaudz sautē.
  6. Nogaršo, vai ir pietiekami daudz garšvielu, un verdošu masu sapilda dezinficētā burkā.
  7. Iegūst biezas konsistences salātus.
  8. Lauru lapas no salātiem pirms pildīšanas burkā izņem.
  9. Uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē un burkas liek karstā ūdenī (70C), sterilizē - 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas - 60 minūtes.
  10. Tālāk rīkojas kā parasti, aizvalcē un atdzesē sagatavotās burciņas.

SĒNES TOMĀTU BIEZENI



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši SĒNES TOMĀTU BIEZENI pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sēnes tomātu biezeni paredzētas kā patstāvīgs ēdiens. Uzglabājas labi.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sēnes rūpīgi notīra, nomazgā un nogriež kātus apmēram 3 cm no cepurītes.
  2. Mazo sēņu cepurītes var sautēt veselas, lielākās sēnes sagriež sloksnītēs.
  3. Katliņā sviestā apcep sīki sagrieztus sīpolus, pieliek sagatavotās sēnes, piparus, lauru lapas, sāli, cukuru un visu sautē apmēram 10 - 15 minūtes.
  4. Sviesta vietā var lietot 3 - 4 ēdamkarotes augu eļļas.
  5. Pievieno labu, biezu tomātu biezeni un vēl visu nedaudz sautē.
  6. Nogaršo, vai ir pietiekami daudz garšvielu, un verdošu masu sapilda dezinficētā burkā.
  7. Iegūst biezas konsistences salātus.
  8. Lauru lapas no salātiem pirms pildīšanas burkā izņem.
  9. Uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē un burkas liek karstā ūdenī (70C), sterilizē - 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas - 60 minūtes.
  10. Tālāk rīkojas kā parasti, aizvalcē un atdzesē sagatavotās burciņas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.