Selderiņu mērce

Mērces 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 25, 2019 Izveidots: Mar 15, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Selderiņu mērce pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Selderiņu saknes noloba un sagriež mazos gabaliņos, izsutina mīkstas ar sāli, ūdeni un sviestu un izberž caur sietiņu.
  2. Klāt pielej buljonu un mērci vēl reizi uzvāra, un tūliņ karstu dod galdā, pie vārītas vērša gaļas.

Selderiņu mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Selderiņu mērce pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Selderiņu saknes noloba un sagriež mazos gabaliņos, izsutina mīkstas ar sāli, ūdeni un sviestu un izberž caur sietiņu.
  2. Klāt pielej buljonu un mērci vēl reizi uzvāra, un tūliņ karstu dod galdā, pie vārītas vērša gaļas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.