- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Selderiņu mērce pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Selderiņu saknes noloba un sagriež mazos gabaliņos, izsutina mīkstas ar sāli, ūdeni un sviestu un izberž caur sietiņu.
- Klāt pielej buljonu un mērci vēl reizi uzvāra, un tūliņ karstu dod galdā, pie vārītas vērša gaļas.
Selderiņu mērce
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Selderiņu mērce pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Selderiņu saknes noloba un sagriež mazos gabaliņos, izsutina mīkstas ar sāli, ūdeni un sviestu un izberž caur sietiņu.
- Klāt pielej buljonu un mērci vēl reizi uzvāra, un tūliņ karstu dod galdā, pie vārītas vērša gaļas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt