Sautētas reņģes ar burkāniem

Zivju ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Aug 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Sautētas reņģes ar burkāniem savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sālītas reņģes mērcē apmēram 3 stundas, atdala galvas un asakas.
  2. Burkānus sasmalcina skaidiņās, katliņā taukos apcep, pievieno šķidrumu, lai burkāni būtu tikko pārsegti, pārkaisa sasmalcinātus sīpolus, selerijas, pētersīļus un sautē.
  3. Pusmīkstiem burkāniem pieliek iztīrītas reņģes, tomātu biezeni un sautē, līdz burkāni mīksti.
  4. Beidzot sabiezina ar izkarsētiem, aukstā ūdenī iejauktiem kviešu miltiem.
  5. Lej dziļākos traukos un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Sautētas reņģes ar burkāniem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Sautētas reņģes ar burkāniem savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sālītas reņģes mērcē apmēram 3 stundas, atdala galvas un asakas.
  2. Burkānus sasmalcina skaidiņās, katliņā taukos apcep, pievieno šķidrumu, lai burkāni būtu tikko pārsegti, pārkaisa sasmalcinātus sīpolus, selerijas, pētersīļus un sautē.
  3. Pusmīkstiem burkāniem pieliek iztīrītas reņģes, tomātu biezeni un sautē, līdz burkāni mīksti.
  4. Beidzot sabiezina ar izkarsētiem, aukstā ūdenī iejauktiem kviešu miltiem.
  5. Lej dziļākos traukos un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.