Sautētas nieres

Gaļas ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 04, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Sautētas nieres pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Teļa nieres pārgriež gareniski uz pusēm un etiķa ūdenī mērcē 20 - 30 minūtes.
  2. Nieres noskalo, nosusina, atdala visu lieko, sagriež šķēlītēs un sakarsētos taukos apcep.
  3. Pēc tam pievieno karstu ūdeni vai buljonu, sīpolus, sāli, sarkanos piparus un sautē gatavas.
  4. Pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un uzvāra.
  5. Sautētas nieres lej traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Sautētas nieres



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Sautētas nieres pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Teļa nieres pārgriež gareniski uz pusēm un etiķa ūdenī mērcē 20 - 30 minūtes.
  2. Nieres noskalo, nosusina, atdala visu lieko, sagriež šķēlītēs un sakarsētos taukos apcep.
  3. Pēc tam pievieno karstu ūdeni vai buljonu, sīpolus, sāli, sarkanos piparus un sautē gatavas.
  4. Pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un uzvāra.
  5. Sautētas nieres lej traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (5 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.