Sautētas aknas

Gaļas ēdieni 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 04, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Sautētas aknas mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Aknas sagriež iegarenos gabaliņos, pārkaisa sāli, apviļa miltos, liek sautējamā katliņā sakarsētos taukos un apcep.
  2. Pielej karstu ūdeni, pievieno sagrieztus sīpolus, burkānus un sautē apmēram 15-20 minūtes.
  3. Pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un uzvāra.
  4. Sautētās aknas lej traukā un pasniedz ar kartupeļu biezeni vai ceptiem kartupeļiem.

Sautētas aknas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Sautētas aknas mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Aknas sagriež iegarenos gabaliņos, pārkaisa sāli, apviļa miltos, liek sautējamā katliņā sakarsētos taukos un apcep.
  2. Pielej karstu ūdeni, pievieno sagrieztus sīpolus, burkānus un sautē apmēram 15-20 minūtes.
  3. Pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un uzvāra.
  4. Sautētās aknas lej traukā un pasniedz ar kartupeļu biezeni vai ceptiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.