Sautēta vistas gaļa

Gaļas ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 03, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Sautēta vistas gaļa mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistu sadala porciju gabalos, apcep sakarsētos taukos, liek sautējamā katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes, sāli un sautē.
  2. Kad gaļa gatava, tad to no šķidruma izņem, šķidrumam pievieno izkarsētus kviešu miltus un vāra.
  3. Ja vēlas, mērcei pievieno sarkanvīnu vai skābu krējumu.
  4. Sautētos vistas gabaliņus liek dziļākā traukā, pārlej mērci un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem, svaigu dārzeņu salātiem.

Sautēta vistas gaļa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Sautēta vistas gaļa mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistu sadala porciju gabalos, apcep sakarsētos taukos, liek sautējamā katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes, sāli un sautē.
  2. Kad gaļa gatava, tad to no šķidruma izņem, šķidrumam pievieno izkarsētus kviešu miltus un vāra.
  3. Ja vēlas, mērcei pievieno sarkanvīnu vai skābu krējumu.
  4. Sautētos vistas gabaliņus liek dziļākā traukā, pārlej mērci un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem, svaigu dārzeņu salātiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.