- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Sautēta pīle saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Labi notīrītu un nomazgātu pīli ieberž ar sāli un pipariem.
- Karstā sviestā apcep brūnu.
- Pielej nedaudz šķidruma, nosedz trauku ar vāku un sautē.
- Gatavo pīli izņem, šķidrumu, kurā pīle sautēta, iebiezina ar ūdenī iejauktiem miltiem, uzvāra, pievieno krējumu.
- Piedevām pasniedz vārītus kartupeļus, salātus.
Sautēta pīle
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Sautēta pīle saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Labi notīrītu un nomazgātu pīli ieberž ar sāli un pipariem.
- Karstā sviestā apcep brūnu.
- Pielej nedaudz šķidruma, nosedz trauku ar vāku un sautē.
- Gatavo pīli izņem, šķidrumu, kurā pīle sautēta, iebiezina ar ūdenī iejauktiem miltiem, uzvāra, pievieno krējumu.
- Piedevām pasniedz vārītus kartupeļus, salātus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt