Sautēta pīle

Gaļas ēdieni 12 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Sautēta pīle saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Labi notīrītu un nomazgātu pīli ieberž ar sāli un pipariem.
  2. Karstā sviestā apcep brūnu.
  3. Pielej nedaudz šķidruma, nosedz trauku ar vāku un sautē.
  4. Gatavo pīli izņem, šķidrumu, kurā pīle sautēta, iebiezina ar ūdenī iejauktiem miltiem, uzvāra, pievieno krējumu.
  5. Piedevām pasniedz vārītus kartupeļus, salātus.

Sautēta pīle



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Sautēta pīle saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Labi notīrītu un nomazgātu pīli ieberž ar sāli un pipariem.
  2. Karstā sviestā apcep brūnu.
  3. Pielej nedaudz šķidruma, nosedz trauku ar vāku un sautē.
  4. Gatavo pīli izņem, šķidrumu, kurā pīle sautēta, iebiezina ar ūdenī iejauktiem miltiem, uzvāra, pievieno krējumu.
  5. Piedevām pasniedz vārītus kartupeļus, salātus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (13 (3)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.