Sautēta liellopa gaļa

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 03, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Sautēta liellopa gaļa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļas mīkstumam no muguras vai ciskas gabala atdala plēves, iespeķo, ieberž ar sāli, liek sautējamā katlā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu.
  2. Pārlej līdz 1/3 ar ūdeni, pievieno sagrieztus burkānus, pētersīļus, sīpolus, sāli un noslēgtā katlā sautē.
  3. Kad gaļa gatava, to no šķidruma izņem.
  4. Šķidrumam pievieno izkarsētus kviešu miltus, uzvāra, izkāš un pievieno skābu krējumu.
  5. Gaļu sagriež šķēlēs, sakārto cepešbļodā, pārlej nedaudz mērci, grezno ar sautētiem dārzeņiem, zaļumiem.
  6. Pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem, mērci.

Sautēta liellopa gaļa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Sautēta liellopa gaļa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļas mīkstumam no muguras vai ciskas gabala atdala plēves, iespeķo, ieberž ar sāli, liek sautējamā katlā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu.
  2. Pārlej līdz 1/3 ar ūdeni, pievieno sagrieztus burkānus, pētersīļus, sīpolus, sāli un noslēgtā katlā sautē.
  3. Kad gaļa gatava, to no šķidruma izņem.
  4. Šķidrumam pievieno izkarsētus kviešu miltus, uzvāra, izkāš un pievieno skābu krējumu.
  5. Gaļu sagriež šķēlēs, sakārto cepešbļodā, pārlej nedaudz mērci, grezno ar sautētiem dārzeņiem, zaļumiem.
  6. Pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem, mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.