- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Sautēta liellopa gaļa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļas mīkstumam no muguras vai ciskas gabala atdala plēves, iespeķo, ieberž ar sāli, liek sautējamā katlā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu.
- Pārlej līdz 1/3 ar ūdeni, pievieno sagrieztus burkānus, pētersīļus, sīpolus, sāli un noslēgtā katlā sautē.
- Kad gaļa gatava, to no šķidruma izņem.
- Šķidrumam pievieno izkarsētus kviešu miltus, uzvāra, izkāš un pievieno skābu krējumu.
- Gaļu sagriež šķēlēs, sakārto cepešbļodā, pārlej nedaudz mērci, grezno ar sautētiem dārzeņiem, zaļumiem.
- Pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem, mērci.
Sautēta liellopa gaļa
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Sautēta liellopa gaļa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļas mīkstumam no muguras vai ciskas gabala atdala plēves, iespeķo, ieberž ar sāli, liek sautējamā katlā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu.
- Pārlej līdz 1/3 ar ūdeni, pievieno sagrieztus burkānus, pētersīļus, sīpolus, sāli un noslēgtā katlā sautē.
- Kad gaļa gatava, to no šķidruma izņem.
- Šķidrumam pievieno izkarsētus kviešu miltus, uzvāra, izkāš un pievieno skābu krējumu.
- Gaļu sagriež šķēlēs, sakārto cepešbļodā, pārlej nedaudz mērci, grezno ar sautētiem dārzeņiem, zaļumiem.
- Pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem, mērci.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt