Sarkano kāpostu salāti

Konservēšana 8 Pēdējais atjauninājums: Feb 15, 2020 Izveidots: Aug 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šādui gatavotus salātus var lietot pie gaļas un zivju ēdieniem.
Sarkanie galviņkāposti lieliski noder salātu gatavošanai, jo to spilgtā krāsa un īpatnējā garša rada lielāku dažādību konservu dārzeņu klāstā.
Kā pagatavot šo Sarkano kāpostu salāti saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Galviņai noņem ārējās lapas, pārgriež uz pusēm un izgriež kacenu.
  2. Ar nazi sagriež apmēram 1,5 cm lielos gabalos.
  3. Sasmalcinātos kāpostus apkaisa ar sāli un ļauj suloties.
  4. Kāpostus pārlej ar verdošu ūdeni tā, lai tie būtu pilnīgi pārklāti, un ļauj atdzist.
  5. Kad kāposti atdzisuši, tos viegli nospiež no liekā ūdens un tiem pievieno visas garšvielas: cukuru, sāli, sarkanos piparus, etiķi un eļļu.
  6. Sagatavotos salātus iepilda dezinficētās burkās un ja nepietiek šķidruma, papildina ar verdošu ūdeni.
  7. Burkām uzliek dezinficētus metāla vāciņus vai ari plastmasas vāciņus un pasterizē 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 10 minūtes, litra burkas 15 minūtes, 2 litru burkas 20 minūtes. Burkas aizvalcē un atdzesē.
  8. Pirms lietošanas no salātiem nolej sulu.

Sarkano kāpostu salāti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šādui gatavotus salātus var lietot pie gaļas un zivju ēdieniem.
Sarkanie galviņkāposti lieliski noder salātu gatavošanai, jo to spilgtā krāsa un īpatnējā garša rada lielāku dažādību konservu dārzeņu klāstā.
Kā pagatavot šo Sarkano kāpostu salāti saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Galviņai noņem ārējās lapas, pārgriež uz pusēm un izgriež kacenu.
  2. Ar nazi sagriež apmēram 1,5 cm lielos gabalos.
  3. Sasmalcinātos kāpostus apkaisa ar sāli un ļauj suloties.
  4. Kāpostus pārlej ar verdošu ūdeni tā, lai tie būtu pilnīgi pārklāti, un ļauj atdzist.
  5. Kad kāposti atdzisuši, tos viegli nospiež no liekā ūdens un tiem pievieno visas garšvielas: cukuru, sāli, sarkanos piparus, etiķi un eļļu.
  6. Sagatavotos salātus iepilda dezinficētās burkās un ja nepietiek šķidruma, papildina ar verdošu ūdeni.
  7. Burkām uzliek dezinficētus metāla vāciņus vai ari plastmasas vāciņus un pasterizē 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 10 minūtes, litra burkas 15 minūtes, 2 litru burkas 20 minūtes. Burkas aizvalcē un atdzesē.
  8. Pirms lietošanas no salātiem nolej sulu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.