- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Sāls standziņas mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Izsijātiem miltiem pievieno sviestu, plucinot sīkās piciņās, pēc tam ar skābu krējumu, sakultu olu, aukstā ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli un samīca vienveidīgu mīklu.
- Mīklu atdzesē, izveltnē 2-3 mm biezā plāksnē.
- Sagriež 5-6 cm platos un 10-12 cm garos gabaliņos.
- Gabaliņus satin, sākot no vienas garākas malas veltnītī.
- Liek uz plātes, pārziež ar sakultu olu, pārkaisa rupjo sāli un ķimenes.
- Cep stiprā siltumā gaiši dzeltenas.
Sāls standziņas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Sāls standziņas mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Izsijātiem miltiem pievieno sviestu, plucinot sīkās piciņās, pēc tam ar skābu krējumu, sakultu olu, aukstā ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli un samīca vienveidīgu mīklu.
- Mīklu atdzesē, izveltnē 2-3 mm biezā plāksnē.
- Sagriež 5-6 cm platos un 10-12 cm garos gabaliņos.
- Gabaliņus satin, sākot no vienas garākas malas veltnītī.
- Liek uz plātes, pārziež ar sakultu olu, pārkaisa rupjo sāli un ķimenes.
- Cep stiprā siltumā gaiši dzeltenas.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt