Sālītie garšaugi un dārzeņi

Konservēšana 2 Pēdējais atjauninājums: May 12, 2020 Izveidots: Aug 11, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Sālītie garšaugi un dārzeņi mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Ar doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram septiņas 0,5 litru burkas.
Jāraugās, lai garšaugi būtu pārklāti ar šķidrumu - sālījumu, pretējā gadījumā tie var sākt no virsas pelēt. Sālītos garšaugus lietojot zupā, jāievēro, ka zupai sāls nav jāliek.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Tomātus nomazgā un sagriež šķēlēs.
  2. Burkānu un pētersīļu saknes nomazgā un sarīvē uz rupjas dārzeņu rīves.
  3. Zaļumus izlasa, noskalo un sīki sagriež.
  4. Visus dārzeņus un zaļumus samaisa ar sāli, saliek izkarsētās sausās burkās un cieši noslēdz ar konservējamiem plastmasas vāciņiem.

Sālītie garšaugi un dārzeņi



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Sālītie garšaugi un dārzeņi mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Ar doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram septiņas 0,5 litru burkas.
Jāraugās, lai garšaugi būtu pārklāti ar šķidrumu - sālījumu, pretējā gadījumā tie var sākt no virsas pelēt. Sālītos garšaugus lietojot zupā, jāievēro, ka zupai sāls nav jāliek.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Tomātus nomazgā un sagriež šķēlēs.
  2. Burkānu un pētersīļu saknes nomazgā un sarīvē uz rupjas dārzeņu rīves.
  3. Zaļumus izlasa, noskalo un sīki sagriež.
  4. Visus dārzeņus un zaļumus samaisa ar sāli, saliek izkarsētās sausās burkās un cieši noslēdz ar konservējamiem plastmasas vāciņiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.