Saldskābie kāposti

Dārzeņu ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Jan 13, 2020 Izveidots: Aug 09, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Saldskābie kāposti pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kāpostu galviņām noņem ārējās lapas, sagriež gabaliņos.
  2. Katliņā izkausē taukus vai sviestu, pievieno sagrieztos kāpostus, pārlej nedaudz ūdens, pieliek sāli, etiķi, ķimenes.
  3. Slēgtā katlā mazā siltumā sautē, pa reizei apmaisot līdz kāposti mīksti.

Saldskābie kāposti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Saldskābie kāposti pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kāpostu galviņām noņem ārējās lapas, sagriež gabaliņos.
  2. Katliņā izkausē taukus vai sviestu, pievieno sagrieztos kāpostus, pārlej nedaudz ūdens, pieliek sāli, etiķi, ķimenes.
  3. Slēgtā katlā mazā siltumā sautē, pa reizei apmaisot līdz kāposti mīksti.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.