Saldskābi kāposti

Dārzeņu ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: May 15, 2020 Izveidots: Mar 22, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Saldskābi kāposti savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītu, lielu kāpostu galviņu sagriež 4 daļās, kad kacēns izgriezts, smalki sakapā un uzliek vārīties, lai kāposti būtu pilnīgi ar ūdeni pārklāti.
  2. Pieliek sviestu (var taukus) un sāli, un kāpostus vāra 1,5 - 2 stundas apsegtā traukā.
  3. Lieko ūdeni nolej, lai tikai kāda 1/3 l pāri paliktu, un kāpostus vēl reizi uzvāra, pieliekot ar etiķi un cukuru samaisītus miltus.
  4. Galdā šos saldskābos kāpostus pasniedz pie zoss cepeša vai gaļas ēdieniem.

Saldskābi kāposti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Saldskābi kāposti savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītu, lielu kāpostu galviņu sagriež 4 daļās, kad kacēns izgriezts, smalki sakapā un uzliek vārīties, lai kāposti būtu pilnīgi ar ūdeni pārklāti.
  2. Pieliek sviestu (var taukus) un sāli, un kāpostus vāra 1,5 - 2 stundas apsegtā traukā.
  3. Lieko ūdeni nolej, lai tikai kāda 1/3 l pāri paliktu, un kāpostus vēl reizi uzvāra, pieliekot ar etiķi un cukuru samaisītus miltus.
  4. Galdā šos saldskābos kāpostus pasniedz pie zoss cepeša vai gaļas ēdieniem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.