- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Saldskābi kāposti savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītu, lielu kāpostu galviņu sagriež 4 daļās, kad kacēns izgriezts, smalki sakapā un uzliek vārīties, lai kāposti būtu pilnīgi ar ūdeni pārklāti.
- Pieliek sviestu (var taukus) un sāli, un kāpostus vāra 1,5 - 2 stundas apsegtā traukā.
- Lieko ūdeni nolej, lai tikai kāda 1/3 l pāri paliktu, un kāpostus vēl reizi uzvāra, pieliekot ar etiķi un cukuru samaisītus miltus.
- Galdā šos saldskābos kāpostus pasniedz pie zoss cepeša vai gaļas ēdieniem.
Saldskābi kāposti
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Saldskābi kāposti savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītu, lielu kāpostu galviņu sagriež 4 daļās, kad kacēns izgriezts, smalki sakapā un uzliek vārīties, lai kāposti būtu pilnīgi ar ūdeni pārklāti.
- Pieliek sviestu (var taukus) un sāli, un kāpostus vāra 1,5 - 2 stundas apsegtā traukā.
- Lieko ūdeni nolej, lai tikai kāda 1/3 l pāri paliktu, un kāpostus vēl reizi uzvāra, pieliekot ar etiķi un cukuru samaisītus miltus.
- Galdā šos saldskābos kāpostus pasniedz pie zoss cepeša vai gaļas ēdieniem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt