- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Saldskāba mērce pie pelēkajiem zirņiem mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zirņūdeni, kurā pelēkie zirņi novārīti, uzvāra ar iejauktiem miltiem, cukuru un etiķi.
- Klāt pieliek mazos kantainos gabaliņos sagrieztu speķi, ko iepriekš uz pannas mazliet apbrūnina.
- Dod galdā karstu pie sausiem novārītiem pelēkajiem zirņiem.
Saldskāba mērce pie pelēkajiem zirņiem
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Saldskāba mērce pie pelēkajiem zirņiem mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zirņūdeni, kurā pelēkie zirņi novārīti, uzvāra ar iejauktiem miltiem, cukuru un etiķi.
- Klāt pieliek mazos kantainos gabaliņos sagrieztu speķi, ko iepriekš uz pannas mazliet apbrūnina.
- Dod galdā karstu pie sausiem novārītiem pelēkajiem zirņiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt