Saldskāba mērce pie pelēkajiem zirņiem

Mērces 4 Pēdējais atjauninājums: Dec 17, 2019 Izveidots: Mar 15, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Saldskāba mērce pie pelēkajiem zirņiem mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zirņūdeni, kurā pelēkie zirņi novārīti, uzvāra ar iejauktiem miltiem, cukuru un etiķi.
  2. Klāt pieliek mazos kantainos gabaliņos sagrieztu speķi, ko iepriekš uz pannas mazliet apbrūnina.
  3. Dod galdā karstu pie sausiem novārītiem pelēkajiem zirņiem.

Saldskāba mērce pie pelēkajiem zirņiem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Saldskāba mērce pie pelēkajiem zirņiem mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zirņūdeni, kurā pelēkie zirņi novārīti, uzvāra ar iejauktiem miltiem, cukuru un etiķi.
  2. Klāt pieliek mazos kantainos gabaliņos sagrieztu speķi, ko iepriekš uz pannas mazliet apbrūnina.
  3. Dod galdā karstu pie sausiem novārītiem pelēkajiem zirņiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.