- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Sakņu biezeņa buljons mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kaulus nomazgā, uzliek vārīties ar aukstu ūdeni, sagrieztām saknēm un kartupeļiem,
- 3 stundas vāra uz mazas uguns, tad visu izberž caur rupjāku sietiņu.
- Pieliek klāt sviestu un pasniedz galdā ar pīrādziņiem un grauzdētiem maizes gabaliņiem.
Sakņu biezeņa buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Sakņu biezeņa buljons mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kaulus nomazgā, uzliek vārīties ar aukstu ūdeni, sagrieztām saknēm un kartupeļiem,
- 3 stundas vāra uz mazas uguns, tad visu izberž caur rupjāku sietiņu.
- Pieliek klāt sviestu un pasniedz galdā ar pīrādziņiem un grauzdētiem maizes gabaliņiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt