Sakņu biezeņa buljons

Buljoni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 28, 2019 Izveidots: Mar 05, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Sakņu biezeņa buljons mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kaulus nomazgā, uzliek vārīties ar aukstu ūdeni, sagrieztām saknēm un kartupeļiem,
  2. 3 stundas vāra uz mazas uguns, tad visu izberž caur rupjāku sietiņu.
  3. Pieliek klāt sviestu un pasniedz galdā ar pīrādziņiem un grauzdētiem maizes gabaliņiem.

Sakņu biezeņa buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Sakņu biezeņa buljons mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kaulus nomazgā, uzliek vārīties ar aukstu ūdeni, sagrieztām saknēm un kartupeļiem,
  2. 3 stundas vāra uz mazas uguns, tad visu izberž caur rupjāku sietiņu.
  3. Pieliek klāt sviestu un pasniedz galdā ar pīrādziņiem un grauzdētiem maizes gabaliņiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.