Rudens salāti

Konservēšana 3 Pēdējais atjauninājums: Oct 21, 2021 Izveidots: Aug 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 30
  • Gatavošanas laiks: 1h
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Rudens salāti saviem spēkiem. Šo salātu sastāvdaļas ir labi pieejamas rudens sākumā. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Svaigos galviņkāpostus notīra un saēvelē salmiņos.
  2. Burkānus nomazgā, notīra, noskalo un sarīvē uz dārzeņu rīves skaidiņās.
  3. Iesārtus tomātus mazgā un griež šķēlēs. Sīpolus notīra un sīki sagriež.
  4. Sasmalcinātos dārzeņus traukā sajauc ar sāli, cukuru, eļļu un etiķi.
  5. Cieši iepilda burkā un pārlej ar garšvielu novārījumu, līdz salāti pārklāti.
  6. Ūdeni ar krustnagliņām, lauru lapām un smaržīgajiem pipariem vāra 5 minūtes, tad caur sietiņu izkāš, vēlreiz uzvāra un pārlej salātiem.
  7. Burkai uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē, sterilizē 100C temperatūrā: 0,5 litru burkas 20 minūtes, litra burkas 30 minūtes.
  8. Pēc sterilizēšanas izceļ no katla un aizvalcē.
  9. Noslēgtās burkas apgāž ar vāciņu uz leju un patur stundu vai divas.

Rudens salāti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 30
  • Gatavošanas laiks: 1h
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Rudens salāti saviem spēkiem. Šo salātu sastāvdaļas ir labi pieejamas rudens sākumā. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Svaigos galviņkāpostus notīra un saēvelē salmiņos.
  2. Burkānus nomazgā, notīra, noskalo un sarīvē uz dārzeņu rīves skaidiņās.
  3. Iesārtus tomātus mazgā un griež šķēlēs. Sīpolus notīra un sīki sagriež.
  4. Sasmalcinātos dārzeņus traukā sajauc ar sāli, cukuru, eļļu un etiķi.
  5. Cieši iepilda burkā un pārlej ar garšvielu novārījumu, līdz salāti pārklāti.
  6. Ūdeni ar krustnagliņām, lauru lapām un smaržīgajiem pipariem vāra 5 minūtes, tad caur sietiņu izkāš, vēlreiz uzvāra un pārlej salātiem.
  7. Burkai uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē, sterilizē 100C temperatūrā: 0,5 litru burkas 20 minūtes, litra burkas 30 minūtes.
  8. Pēc sterilizēšanas izceļ no katla un aizvalcē.
  9. Noslēgtās burkas apgāž ar vāciņu uz leju un patur stundu vai divas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.