- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Romšteks pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa gaļas muguras vai ciskas mīkstumu sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli, iemērc sakultā olā, apviļā rīvmaizē, izveido ovālu.
- Cep sakarsētos taukos gatavu.
- Sakārto cepešbļodā, pārlej taukus un pasniedz ar kartupeļiem vai dārzeņiem.
Romšteks
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Romšteks pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa gaļas muguras vai ciskas mīkstumu sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli, iemērc sakultā olā, apviļā rīvmaizē, izveido ovālu.
- Cep sakarsētos taukos gatavu.
- Sakārto cepešbļodā, pārlej taukus un pasniedz ar kartupeļiem vai dārzeņiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt