Romšteks

Gaļas ēdieni 9 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 30, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Romšteks pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liellopa gaļas muguras vai ciskas mīkstumu sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli, iemērc sakultā olā, apviļā rīvmaizē, izveido ovālu.
  2. Cep sakarsētos taukos gatavu.
  3. Sakārto cepešbļodā, pārlej taukus un pasniedz ar kartupeļiem vai dārzeņiem.

Romšteks



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Romšteks pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liellopa gaļas muguras vai ciskas mīkstumu sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli, iemērc sakultā olā, apviļā rīvmaizē, izveido ovālu.
  2. Cep sakarsētos taukos gatavu.
  3. Sakārto cepešbļodā, pārlej taukus un pasniedz ar kartupeļiem vai dārzeņiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.