- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Rīvētu kartupeļu biezputra mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, sarīvē, daļu šķidruma nospiež, biezumus atšķaida ar puslitru piena.
- Pārējo pienu uzvāra, pievieno un izmaisa rīvētos kartupeļus, uz mazas liesmas vāra apmaisot.
- Kad kartupeļi izvārījušies, pievieno sāli. Biezputru pasniedz ar saceptu speķi un brūkleņu ievārījumu.
Rīvētu kartupeļu biezputra
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Rīvētu kartupeļu biezputra mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, sarīvē, daļu šķidruma nospiež, biezumus atšķaida ar puslitru piena.
- Pārējo pienu uzvāra, pievieno un izmaisa rīvētos kartupeļus, uz mazas liesmas vāra apmaisot.
- Kad kartupeļi izvārījušies, pievieno sāli. Biezputru pasniedz ar saceptu speķi un brūkleņu ievārījumu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt