Rīvētu kartupeļu biezputra

Dārzeņu ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 21, 2019 Izveidots: Jan 09, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Rīvētu kartupeļu biezputra mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, sarīvē, daļu šķidruma nospiež, biezumus atšķaida ar puslitru piena.
  2. Pārējo pienu uzvāra, pievieno un izmaisa rīvētos kartupeļus, uz mazas liesmas vāra apmaisot.
  3. Kad kartupeļi izvārījušies, pievieno sāli. Biezputru pasniedz ar saceptu speķi un brūkleņu ievārījumu.

Rīvētu kartupeļu biezputra



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Rīvētu kartupeļu biezputra mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, sarīvē, daļu šķidruma nospiež, biezumus atšķaida ar puslitru piena.
  2. Pārējo pienu uzvāra, pievieno un izmaisa rīvētos kartupeļus, uz mazas liesmas vāra apmaisot.
  3. Kad kartupeļi izvārījušies, pievieno sāli. Biezputru pasniedz ar saceptu speķi un brūkleņu ievārījumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.