Rīsu zupa

Zupas 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 15, 2019 Izveidots: Jul 21, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Rīsu zupa savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu sadala gabaliņos, liek katliņā sakarsētā margarīnā un apcep,
  2. Tad pārlej ar ūdeni un sautē 10 - 15 minūtes.
  3. Ūdeni papildina līdz vajadzīgajam daudzumam, pieliek rīsus, sāli, salmiņos sagrieztus, apceptus burkānus, sīpolus, pētersīļus.
  4. Vāra, līdz gaļa un rīsi mīksti.
  5. Pielej saldu krējumu, pārkaisa zaļumus.

Rīsu zupa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Rīsu zupa savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu sadala gabaliņos, liek katliņā sakarsētā margarīnā un apcep,
  2. Tad pārlej ar ūdeni un sautē 10 - 15 minūtes.
  3. Ūdeni papildina līdz vajadzīgajam daudzumam, pieliek rīsus, sāli, salmiņos sagrieztus, apceptus burkānus, sīpolus, pētersīļus.
  4. Vāra, līdz gaļa un rīsi mīksti.
  5. Pielej saldu krējumu, pārkaisa zaļumus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.