Rīsu pudiņš ar vēžiem

Aukstie ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Dec 26, 2019 Izveidots: Aug 13, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šim ēdienam klāt labi iederas vēžu mērci.
Kā pagatavot šo Rīsu pudiņš ar vēžiem saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vēžus liek verdošā ūdenī, kam pieliktas dilles, ķimenes, sāls, uzliek vāku, vāra 15-20 min., gaļu izloba.
  2. Rīsus noskalo, ber verdošā pienā vai buljonā, vāra mīkstus.
  3. Sagatavotā formā liek vienu kārtu rīsu, tad daļu vēžu gaļas, nedaudz vēžu sviesta, atkal rīsus, tā atkārto, kamēr forma pilna, virsu liek rīsus, pārkaisa ar rīvmaizi, uzliek mazas sviesta piciņas, cep krāsnī 20 - 25 min.

Rīsu pudiņš ar vēžiem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šim ēdienam klāt labi iederas vēžu mērci.
Kā pagatavot šo Rīsu pudiņš ar vēžiem saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vēžus liek verdošā ūdenī, kam pieliktas dilles, ķimenes, sāls, uzliek vāku, vāra 15-20 min., gaļu izloba.
  2. Rīsus noskalo, ber verdošā pienā vai buljonā, vāra mīkstus.
  3. Sagatavotā formā liek vienu kārtu rīsu, tad daļu vēžu gaļas, nedaudz vēžu sviesta, atkal rīsus, tā atkārto, kamēr forma pilna, virsu liek rīsus, pārkaisa ar rīvmaizi, uzliek mazas sviesta piciņas, cep krāsnī 20 - 25 min.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.