- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Šim ēdienam klāt labi iederas vēžu mērci.
Kā pagatavot šo Rīsu pudiņš ar vēžiem saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vēžus liek verdošā ūdenī, kam pieliktas dilles, ķimenes, sāls, uzliek vāku, vāra 15-20 min., gaļu izloba.
- Rīsus noskalo, ber verdošā pienā vai buljonā, vāra mīkstus.
- Sagatavotā formā liek vienu kārtu rīsu, tad daļu vēžu gaļas, nedaudz vēžu sviesta, atkal rīsus, tā atkārto, kamēr forma pilna, virsu liek rīsus, pārkaisa ar rīvmaizi, uzliek mazas sviesta piciņas, cep krāsnī 20 - 25 min.
Rīsu pudiņš ar vēžiem
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Šim ēdienam klāt labi iederas vēžu mērci.
Kā pagatavot šo Rīsu pudiņš ar vēžiem saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vēžus liek verdošā ūdenī, kam pieliktas dilles, ķimenes, sāls, uzliek vāku, vāra 15-20 min., gaļu izloba.
- Rīsus noskalo, ber verdošā pienā vai buljonā, vāra mīkstus.
- Sagatavotā formā liek vienu kārtu rīsu, tad daļu vēžu gaļas, nedaudz vēžu sviesta, atkal rīsus, tā atkārto, kamēr forma pilna, virsu liek rīsus, pārkaisa ar rīvmaizi, uzliek mazas sviesta piciņas, cep krāsnī 20 - 25 min.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt