Rīsu pastēte

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 10, 2019 Izveidots: Mar 11, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Rīsu pastēte mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Rīsus novāra ūdenī pusmīkstus un buljonā gluži mīkstus, bet tikai tā, lai graudi nesašķīstu.
  2. Notīrītus teļa pieņus 3 min., vāra maz sālītā ūdenī, nopilina, un kad tie atdzisuši, sagriež šķēlēs un neapdauzītus apcep sviestā no abām pusēm iebrūnus.
  3. Jēlu teļa gaļu ar nieru taukiem vai ar izkausētu sviestu divreiz samaļ, sajauc ar sāli, pipariem jēlu olu un ūdeni izmiekšķētu, labi nospaidītu baltmaizi un izberž caur sietiņu.
  4. Ar biezeni izveido mazas frikadeles un 3 - 4 min. vāra karstā ūdeni vai buljonā.
  5. Notīrītus un šaurās strēmelēs sagrieztus šampinjonus 5 min. vāra sviestā.
  6. Atlikušo sviestu, kurā teļa pieņi cepti un šampinjoni vārīti, uzvāra ar buljonu, sakultiem miltiem un citronsulu, un mērcei klāt pievieno sakultu olu dzeltenumu un portvīnu.
  7. Ar šo mērci aplej teļa pieņus, kurus noliek siltā vietā.
  8. Rīsus iespiež iesviestotā formā, vidū atstājot tukšu vietu, kurā iepilda pildījumu. Virskārtā uzpilda atlikušos rīsus.
  9. Pastēti 10 min. cep krāsnī.

Rīsu pastēte



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Rīsu pastēte mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Rīsus novāra ūdenī pusmīkstus un buljonā gluži mīkstus, bet tikai tā, lai graudi nesašķīstu.
  2. Notīrītus teļa pieņus 3 min., vāra maz sālītā ūdenī, nopilina, un kad tie atdzisuši, sagriež šķēlēs un neapdauzītus apcep sviestā no abām pusēm iebrūnus.
  3. Jēlu teļa gaļu ar nieru taukiem vai ar izkausētu sviestu divreiz samaļ, sajauc ar sāli, pipariem jēlu olu un ūdeni izmiekšķētu, labi nospaidītu baltmaizi un izberž caur sietiņu.
  4. Ar biezeni izveido mazas frikadeles un 3 - 4 min. vāra karstā ūdeni vai buljonā.
  5. Notīrītus un šaurās strēmelēs sagrieztus šampinjonus 5 min. vāra sviestā.
  6. Atlikušo sviestu, kurā teļa pieņi cepti un šampinjoni vārīti, uzvāra ar buljonu, sakultiem miltiem un citronsulu, un mērcei klāt pievieno sakultu olu dzeltenumu un portvīnu.
  7. Ar šo mērci aplej teļa pieņus, kurus noliek siltā vietā.
  8. Rīsus iespiež iesviestotā formā, vidū atstājot tukšu vietu, kurā iepilda pildījumu. Virskārtā uzpilda atlikušos rīsus.
  9. Pastēti 10 min. cep krāsnī.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.