receptes

Rīsu biezeņa buljons

Buljoni 1 Pēdējais atjauninājums: Dec 04, 2019 Izveidots: Mar 05, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Rīsu biezeņa buljons mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nomazgātus un noskalotus rīsus uzliek ar 1/2 l ūdens un 1/2 l izkāsta gaļas buljona, sāli un sviestu.
  2. Kad tie jau gluži mīksti izvārījušies, pielej klāt karstu pārējo buljonu.
  3. Vēlreiz visu uzvāra un tad izberž caur sietiņu un stipri kuļot pārlej buljonu bļodā sakultam olu dzeltenumu.

Rīsu biezeņa buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Rīsu biezeņa buljons mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nomazgātus un noskalotus rīsus uzliek ar 1/2 l ūdens un 1/2 l izkāsta gaļas buljona, sāli un sviestu.
  2. Kad tie jau gluži mīksti izvārījušies, pielej klāt karstu pārējo buljonu.
  3. Vēlreiz visu uzvāra un tad izberž caur sietiņu un stipri kuļot pārlej buljonu bļodā sakultam olu dzeltenumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.