- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Rīsu biezeņa buljons mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nomazgātus un noskalotus rīsus uzliek ar 1/2 l ūdens un 1/2 l izkāsta gaļas buljona, sāli un sviestu.
- Kad tie jau gluži mīksti izvārījušies, pielej klāt karstu pārējo buljonu.
- Vēlreiz visu uzvāra un tad izberž caur sietiņu un stipri kuļot pārlej buljonu bļodā sakultam olu dzeltenumu.
Rīsu biezeņa buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Rīsu biezeņa buljons mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nomazgātus un noskalotus rīsus uzliek ar 1/2 l ūdens un 1/2 l izkāsta gaļas buljona, sāli un sviestu.
- Kad tie jau gluži mīksti izvārījušies, pielej klāt karstu pārējo buljonu.
- Vēlreiz visu uzvāra un tad izberž caur sietiņu un stipri kuļot pārlej buljonu bļodā sakultam olu dzeltenumu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt