receptes

Reņģu sacepums

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Aug 13, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 20
  • Gatavošanas laiks: 30
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Reņģu sacepums pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Reņģēm vai žāvētiem brētliņiem novelk ādu, izlasa asakas.
  2. Olas sakuļ, pieliek izmērcētu, nospiestu un sviestā satvaikotu baltmaizi, kausētu sviestu, krējumu, sāli, beidzot zivtiņas, izmaisa.
  3. Saliek izsmērētā formā, cep karstā krāsnī 30 min. brūnu, pasniedz karstu ar visu formu.

Reņģu sacepums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 20
  • Gatavošanas laiks: 30
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Reņģu sacepums pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Reņģēm vai žāvētiem brētliņiem novelk ādu, izlasa asakas.
  2. Olas sakuļ, pieliek izmērcētu, nospiestu un sviestā satvaikotu baltmaizi, kausētu sviestu, krējumu, sāli, beidzot zivtiņas, izmaisa.
  3. Saliek izsmērētā formā, cep karstā krāsnī 30 min. brūnu, pasniedz karstu ar visu formu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.