receptes

Reņģu sacepums ar olām

Zivju ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Aug 13, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 30
  • Gatavošanas laiks: 25
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Reņģu sacepums ar olām saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ar sviestu izsmērētā formā liek vienu kārtu reņģu vai brētliņu, kam novilkta āda un izlasītas asakas, uzliek mazas sviesta piciņas, 2 ēdamkarotes skāba krējuma, iesit olas, vienu otrai blakus, pārkaisa nedaudz smalko piparu.
  2. Cep krāsnī, līdz olbaltums sacietējis, olu dzeltenums nedrīkst pārāk sacept, pasniedz karstu ar visu formu.

Reņģu sacepums ar olām



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 30
  • Gatavošanas laiks: 25
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Reņģu sacepums ar olām saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ar sviestu izsmērētā formā liek vienu kārtu reņģu vai brētliņu, kam novilkta āda un izlasītas asakas, uzliek mazas sviesta piciņas, 2 ēdamkarotes skāba krējuma, iesit olas, vienu otrai blakus, pārkaisa nedaudz smalko piparu.
  2. Cep krāsnī, līdz olbaltums sacietējis, olu dzeltenums nedrīkst pārāk sacept, pasniedz karstu ar visu formu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.