Reņģu panniņa ar olām

Zivju ēdieni 56 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Feb 23, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Reņģu panniņa ar olām savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Žāvētām reņģēm novelk ādu un izlasa asakas, saliek rindās iesviestotā formā.
  2. Virsū uzliek gabaliņos sviestu un uzpilda skābu krējumu, iesit blakus vienu pakaļ otrai olas, apkaisot ar pipariem.
  3. Cep cepeškrāsnī tik ilgi, līdz olbaltums ciets sarecis, bet olu dzeltenums vēl puslīdz mīksts.

Reņģu panniņa ar olām



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Reņģu panniņa ar olām savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Žāvētām reņģēm novelk ādu un izlasa asakas, saliek rindās iesviestotā formā.
  2. Virsū uzliek gabaliņos sviestu un uzpilda skābu krējumu, iesit blakus vienu pakaļ otrai olas, apkaisot ar pipariem.
  3. Cep cepeškrāsnī tik ilgi, līdz olbaltums ciets sarecis, bet olu dzeltenums vēl puslīdz mīksts.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.