- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Reņģes pienā savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Reņģes notīra, kārto veidnē vai emaljētā bļodiņā, pārkaisa sasmalcinātu sīpolu, sāli, piparus, lauru lapas, pārliek sviesta piciņas un pārlej pienu, lai reņģes būtu tikko pārklātas.
- Trauku nosedz ar vāku un sautē cepeškrāsnī, līdz reņģes gatavas.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa pētersīļu vai diļļu zaļumus un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem. Šādā veidā labi gatavot sālītas reņģes, tikai tās pirms gatavošanas nomērcē.
Reņģes pienā
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Reņģes pienā savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Reņģes notīra, kārto veidnē vai emaljētā bļodiņā, pārkaisa sasmalcinātu sīpolu, sāli, piparus, lauru lapas, pārliek sviesta piciņas un pārlej pienu, lai reņģes būtu tikko pārklātas.
- Trauku nosedz ar vāku un sautē cepeškrāsnī, līdz reņģes gatavas.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa pētersīļu vai diļļu zaļumus un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem. Šādā veidā labi gatavot sālītas reņģes, tikai tās pirms gatavošanas nomērcē.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt