- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Rauga mīkla 2 saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mīklas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Raugu sadrupina , samaisa ar 1 tējk silta piena un 1 tējk miltu , noliek siltā vietā uzrūgšanai.
- Pienu uzsilda līdz 40 grādu temperatūrai.
- Miltus iesija bļodā, vidū izveido bedrīti, ielej pienu, samaisa daļu miltu, pievieno raugu, cukuru, mīklu pārkaisa ar miltiem.
- Trauku pārklaj ar dranu , liek siltā vietā uzraudzēt.
- Kad mīkla uzrūgusi , iemīca pārējos miltus, pievieno eļļu, izkausētu margarīnu, taukus vai sviestu.
- Mīklu mīca, līdz tā vairs nelīp pie trauka malām, rokām.
Rauga mīkla 2
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Rauga mīkla 2 saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mīklas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Raugu sadrupina , samaisa ar 1 tējk silta piena un 1 tējk miltu , noliek siltā vietā uzrūgšanai.
- Pienu uzsilda līdz 40 grādu temperatūrai.
- Miltus iesija bļodā, vidū izveido bedrīti, ielej pienu, samaisa daļu miltu, pievieno raugu, cukuru, mīklu pārkaisa ar miltiem.
- Trauku pārklaj ar dranu , liek siltā vietā uzraudzēt.
- Kad mīkla uzrūgusi , iemīca pārējos miltus, pievieno eļļu, izkausētu margarīnu, taukus vai sviestu.
- Mīklu mīca, līdz tā vairs nelīp pie trauka malām, rokām.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt