Rauga mīkla 2

Mīklas 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 25, 2019 Izveidots: Jul 21, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Rauga mīkla 2 saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mīklas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Raugu sadrupina , samaisa ar 1 tējk silta piena un 1 tējk miltu , noliek siltā vietā uzrūgšanai.
  2. Pienu uzsilda līdz 40 grādu temperatūrai.
  3. Miltus iesija bļodā, vidū izveido bedrīti, ielej pienu, samaisa daļu miltu, pievieno raugu, cukuru, mīklu pārkaisa ar miltiem.
  4. Trauku pārklaj ar dranu , liek siltā vietā uzraudzēt.
  5. Kad mīkla uzrūgusi , iemīca pārējos miltus, pievieno eļļu, izkausētu margarīnu, taukus vai sviestu.
  6. Mīklu mīca, līdz tā vairs nelīp pie trauka malām, rokām.

Rauga mīkla 2



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Rauga mīkla 2 saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mīklas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Raugu sadrupina , samaisa ar 1 tējk silta piena un 1 tējk miltu , noliek siltā vietā uzrūgšanai.
  2. Pienu uzsilda līdz 40 grādu temperatūrai.
  3. Miltus iesija bļodā, vidū izveido bedrīti, ielej pienu, samaisa daļu miltu, pievieno raugu, cukuru, mīklu pārkaisa ar miltiem.
  4. Trauku pārklaj ar dranu , liek siltā vietā uzraudzēt.
  5. Kad mīkla uzrūgusi , iemīca pārējos miltus, pievieno eļļu, izkausētu margarīnu, taukus vai sviestu.
  6. Mīklu mīca, līdz tā vairs nelīp pie trauka malām, rokām.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.