Pagatavot vienkārši Rasols pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Kartupeļus, bietes ar mizu vāra mīkstus, nomizo, atdzesē un sagriež mazos kubveida gabaliņos, sagriež pārējās rasola sastāvdaļas - izceptu, atdzesētu cepeti, skābētus gurķus, cieti novārītas olas, nomērcētas, notīrītas siļķes, nēģus un ābolus.
Īsi pirms rasola pasniegšanas tā sastāvdaļas sajauc.
Skābam krējumam pievieno sāli, cukuru, etiķi, sinepes vai mārrutkus un samaisa.
Pagatavot vienkārši Rasols pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Kartupeļus, bietes ar mizu vāra mīkstus, nomizo, atdzesē un sagriež mazos kubveida gabaliņos, sagriež pārējās rasola sastāvdaļas - izceptu, atdzesētu cepeti, skābētus gurķus, cieti novārītas olas, nomērcētas, notīrītas siļķes, nēģus un ābolus.
Īsi pirms rasola pasniegšanas tā sastāvdaļas sajauc.
Skābam krējumam pievieno sāli, cukuru, etiķi, sinepes vai mārrutkus un samaisa.