- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Ragū mērce mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Pagatavošana
- Sviestu apcep, un tajā tumšbrūnus izsutina miltus ar sīpoliem.
- Miltu taukšķējumam uzlej tumšu gaļas buljonu, ūdeni vai sarkanvīnu un klāt pieliek garšvielas.
- Kad mērce pietiekoši ievārīta, to izlaiž caur sietiņu.
- Piedevām mērcē var ielikt kantainos gabaliņos sagrieztus ābolus, gurķi un sēnes. Mērci vēl, papildina ar pipariem, sāli, cukuru un etiķi.
Ragū mērce
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Ragū mērce mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Pagatavošana
- Sviestu apcep, un tajā tumšbrūnus izsutina miltus ar sīpoliem.
- Miltu taukšķējumam uzlej tumšu gaļas buljonu, ūdeni vai sarkanvīnu un klāt pieliek garšvielas.
- Kad mērce pietiekoši ievārīta, to izlaiž caur sietiņu.
- Piedevām mērcē var ielikt kantainos gabaliņos sagrieztus ābolus, gurķi un sēnes. Mērci vēl, papildina ar pipariem, sāli, cukuru un etiķi.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt