receptes

Ragū mērce

Mērces 1 Pēdējais atjauninājums: Dec 11, 2019 Izveidots: Mar 15, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Ragū mērce mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sviestu apcep, un tajā tumšbrūnus izsutina miltus ar sīpoliem.
  2. Miltu taukšķējumam uzlej tumšu gaļas buljonu, ūdeni vai sarkanvīnu un klāt pieliek garšvielas.
  3. Kad mērce pietiekoši ievārīta, to izlaiž caur sietiņu.
  4. Piedevām mērcē var ielikt kantainos gabaliņos sagrieztus ābolus, gurķi un sēnes. Mērci vēl, papildina ar pipariem, sāli, cukuru un etiķi.

Ragū mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Ragū mērce mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sviestu apcep, un tajā tumšbrūnus izsutina miltus ar sīpoliem.
  2. Miltu taukšķējumam uzlej tumšu gaļas buljonu, ūdeni vai sarkanvīnu un klāt pieliek garšvielas.
  3. Kad mērce pietiekoši ievārīta, to izlaiž caur sietiņu.
  4. Piedevām mērcē var ielikt kantainos gabaliņos sagrieztus ābolus, gurķi un sēnes. Mērci vēl, papildina ar pipariem, sāli, cukuru un etiķi.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.