- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Rabarberu konservēšana mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Konservēšanā lieto tikai sulīgos rabarberu kātus, bet lapas konservēšanai nelieto vispār. Rabarberus konservēšanai, kā ari svaigā veidā lieto līdz vasaras vidum, jo pēc tam tajos pastiprināti sāk veidoties skābeņskābe un samazināties vērtīgā organiskā skābe.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kātus sagriež gabalos atkarībā no burkas augstuma, un tos pilda burkā stāvus cieši citu pie cita.
- Piepildītās burkas pārlej ar ar 30% cukura ūdeni.
- Burkai uzliek plastmasas vāciņu.
- Pasterizē 80C temperatūrā: 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas — 20 minūtes, 3 litru burkas 30 minūtes.
- Vāko ciet un atdzesē, uzglabā vēsā vietā.
Rabarberu konservēšana
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Rabarberu konservēšana mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Konservēšanā lieto tikai sulīgos rabarberu kātus, bet lapas konservēšanai nelieto vispār. Rabarberus konservēšanai, kā ari svaigā veidā lieto līdz vasaras vidum, jo pēc tam tajos pastiprināti sāk veidoties skābeņskābe un samazināties vērtīgā organiskā skābe.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kātus sagriež gabalos atkarībā no burkas augstuma, un tos pilda burkā stāvus cieši citu pie cita.
- Piepildītās burkas pārlej ar ar 30% cukura ūdeni.
- Burkai uzliek plastmasas vāciņu.
- Pasterizē 80C temperatūrā: 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas — 20 minūtes, 3 litru burkas 30 minūtes.
- Vāko ciet un atdzesē, uzglabā vēsā vietā.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt