Pagatavot vienkārši Rabarberu konservēšana mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Konservēšanā lieto tikai sulīgos rabarberu kātus, bet lapas konservēšanai nelieto vispār. Rabarberus konservēšanai, kā ari svaigā veidā lieto līdz vasaras vidum, jo pēc tam tajos pastiprināti sāk veidoties skābeņskābe un samazināties vērtīgā organiskā skābe.
Pagatavot vienkārši Rabarberu konservēšana mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Konservēšanā lieto tikai sulīgos rabarberu kātus, bet lapas konservēšanai nelieto vispār. Rabarberus konservēšanai, kā ari svaigā veidā lieto līdz vasaras vidum, jo pēc tam tajos pastiprināti sāk veidoties skābeņskābe un samazināties vērtīgā organiskā skābe.
Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.