- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Rabarberu ievārījums mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Rabarberus nomazgā, notīra, sagriež plānās ripiņās, saber bļodā pa kārtām ar cukuru, uzliek vieglu slogu un 24 stundas atstāj mierā.
- Otrā dienā sulu nolej, izkāš, uz ātras uguns maisot savāra sirupā, ieber rabarberus, vāra uz lēnas uguns 30 līdz 40 min., kamēr ievārījums paliek biezs.
- Karstu sapilda burkās. Aukstu aizsien ar pergamenta papīru, uzglabā sausā, vēsā vietā.
Rabarberu ievārījums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Rabarberu ievārījums mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Rabarberus nomazgā, notīra, sagriež plānās ripiņās, saber bļodā pa kārtām ar cukuru, uzliek vieglu slogu un 24 stundas atstāj mierā.
- Otrā dienā sulu nolej, izkāš, uz ātras uguns maisot savāra sirupā, ieber rabarberus, vāra uz lēnas uguns 30 līdz 40 min., kamēr ievārījums paliek biezs.
- Karstu sapilda burkās. Aukstu aizsien ar pergamenta papīru, uzglabā sausā, vēsā vietā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt