Rabarberu ievārījums

Ievārījumi kompoti 4 Pēdējais atjauninājums: May 14, 2020 Izveidots: Jul 27, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Rabarberu ievārījums mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Rabarberus nomazgā, notīra, sagriež plānās ripiņās, saber bļodā pa kārtām ar cukuru, uzliek vieglu slogu un 24 stundas atstāj mierā.
  2. Otrā dienā sulu nolej, izkāš, uz ātras uguns maisot savāra sirupā, ieber rabarberus, vāra uz lēnas uguns 30 līdz 40 min., kamēr ievārījums paliek biezs.
  3. Karstu sapilda burkās. Aukstu aizsien ar pergamenta papīru, uzglabā sausā, vēsā vietā.

Rabarberu ievārījums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Rabarberu ievārījums mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Rabarberus nomazgā, notīra, sagriež plānās ripiņās, saber bļodā pa kārtām ar cukuru, uzliek vieglu slogu un 24 stundas atstāj mierā.
  2. Otrā dienā sulu nolej, izkāš, uz ātras uguns maisot savāra sirupā, ieber rabarberus, vāra uz lēnas uguns 30 līdz 40 min., kamēr ievārījums paliek biezs.
  3. Karstu sapilda burkās. Aukstu aizsien ar pergamenta papīru, uzglabā sausā, vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.