Pagatavot vienkārši Rabarberu ievārījums. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Rabarberu ievārījums.
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Rabarberu ievārījums. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Jaunus, trauslus, svaigi grieztus rabarberu kātus nomazgā, nomizo un sagriež 2 cm garos gabaliņos.
- Cukuru ieber ievārījumu katlā, samitrina ar ūdeni un savāra dzidrā sīrupā.
- Pievieno sagrieztos rabarberus un uz lēnas uguns vāra, līdz tie mīksti un palikuši it kā caurspīdīgi.
- Izvārītos rabarberus ar putu karoti izņem no sīrupa uz trauka un sīrupu uzvāra līdz vajadzīgam biezumam.
- Pievieno rabarberus un atdzisušu sapilda labi iztīrītās stikla burkās.