Rabarberu ievārījums.

Ievārījumi kompoti 4 Pēdējais atjauninājums: May 13, 2020 Izveidots: Aug 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Rabarberu ievārījums. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Jaunus, trauslus, svaigi grieztus rabarberu kātus nomazgā, nomizo un sagriež 2 cm garos gabaliņos.
  2. Cukuru ieber ievārījumu katlā, samitrina ar ūdeni un savāra dzidrā sīrupā.
  3. Pievieno sagrieztos rabarberus un uz lēnas uguns vāra, līdz tie mīksti un palikuši it kā caurspīdīgi.
  4. Izvārītos rabarberus ar putu karoti izņem no sīrupa uz trauka un sīrupu uzvāra līdz vajadzīgam biezumam.
  5. Pievieno rabarberus un atdzisušu sapilda labi iztīrītās stikla burkās.

Rabarberu ievārījums.



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Rabarberu ievārījums. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Jaunus, trauslus, svaigi grieztus rabarberu kātus nomazgā, nomizo un sagriež 2 cm garos gabaliņos.
  2. Cukuru ieber ievārījumu katlā, samitrina ar ūdeni un savāra dzidrā sīrupā.
  3. Pievieno sagrieztos rabarberus un uz lēnas uguns vāra, līdz tie mīksti un palikuši it kā caurspīdīgi.
  4. Izvārītos rabarberus ar putu karoti izņem no sīrupa uz trauka un sīrupu uzvāra līdz vajadzīgam biezumam.
  5. Pievieno rabarberus un atdzisušu sapilda labi iztīrītās stikla burkās.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.