Putnu sacepums

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 13, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Putnu soļanka pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sīpolu nomizo, smalki sagriež, sviestā satvaiko, pieliek tomātu biezeni, satvaikotus kāpostus, nedaudz sāls, cukura, maisot uzkarsē.
  2. Gaļu noņem no kauliem, sagriež gabaliņos: formiņu izsmērē ar sviestu, liek vienu kārtu kāpostu, otru - gaļas - kāpostus, pārkaisa ar rīvmaizi.
  3. Cep krāsnī 15 līdz 20 min.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Putnu sacepums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Putnu soļanka pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sīpolu nomizo, smalki sagriež, sviestā satvaiko, pieliek tomātu biezeni, satvaikotus kāpostus, nedaudz sāls, cukura, maisot uzkarsē.
  2. Gaļu noņem no kauliem, sagriež gabaliņos: formiņu izsmērē ar sviestu, liek vienu kārtu kāpostu, otru - gaļas - kāpostus, pārkaisa ar rīvmaizi.
  3. Cep krāsnī 15 līdz 20 min.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.