- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Putnu soļanka pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sīpolu nomizo, smalki sagriež, sviestā satvaiko, pieliek tomātu biezeni, satvaikotus kāpostus, nedaudz sāls, cukura, maisot uzkarsē.
- Gaļu noņem no kauliem, sagriež gabaliņos: formiņu izsmērē ar sviestu, liek vienu kārtu kāpostu, otru - gaļas - kāpostus, pārkaisa ar rīvmaizi.
- Cep krāsnī 15 līdz 20 min.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Putnu sacepums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Putnu soļanka pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sīpolu nomizo, smalki sagriež, sviestā satvaiko, pieliek tomātu biezeni, satvaikotus kāpostus, nedaudz sāls, cukura, maisot uzkarsē.
- Gaļu noņem no kauliem, sagriež gabaliņos: formiņu izsmērē ar sviestu, liek vienu kārtu kāpostu, otru - gaļas - kāpostus, pārkaisa ar rīvmaizi.
- Cep krāsnī 15 līdz 20 min.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt