- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Puravu mērce pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Purava balto daļu sīki sakapā un kopā ar atšķaidītu uz pusi etiķi karsē.
- Pievieno olu dzeltenumus, trauku ievieto karsta ūdens peldē un kuļot pievieno pa mazam gabaliņam sviesta.
- Kad sviests izkusis ieliek sarīvētu ķiploku un sakapātu estragonu, pēc garšas sāli un cukuru.
Puravu mērce
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Puravu mērce pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Purava balto daļu sīki sakapā un kopā ar atšķaidītu uz pusi etiķi karsē.
- Pievieno olu dzeltenumus, trauku ievieto karsta ūdens peldē un kuļot pievieno pa mazam gabaliņam sviesta.
- Kad sviests izkusis ieliek sarīvētu ķiploku un sakapātu estragonu, pēc garšas sāli un cukuru.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt