Puravu mērce

Mērces 6 Pēdējais atjauninājums: Feb 15, 2020 Izveidots: Jan 30, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Puravu mērce pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Purava balto daļu sīki sakapā un kopā ar atšķaidītu uz pusi etiķi karsē.
  2. Pievieno olu dzeltenumus, trauku ievieto karsta ūdens peldē un kuļot pievieno pa mazam gabaliņam sviesta.
  3. Kad sviests izkusis ieliek sarīvētu ķiploku un sakapātu estragonu, pēc garšas sāli un cukuru.

Puravu mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Puravu mērce pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Purava balto daļu sīki sakapā un kopā ar atšķaidītu uz pusi etiķi karsē.
  2. Pievieno olu dzeltenumus, trauku ievieto karsta ūdens peldē un kuļot pievieno pa mazam gabaliņam sviesta.
  3. Kad sviests izkusis ieliek sarīvētu ķiploku un sakapātu estragonu, pēc garšas sāli un cukuru.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (2)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.