Gatavošanas padoms kā taisa Puķkāpostu pudiņš ar sieru savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Puķkāpostu pudiņš ar sieru
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Puķkāpostu pudiņš ar sieru savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas, veselas puķkāpostu galviņas novāra mazsālītā ūdenī mīkstas un uz sietiņa labi nosusina.
- Sagatavotā formā ieliek novārītos kāpostus ar puķi uz augšu un apkaisa ar berztu sieru.
- Saldu krējumu uzsildītu sajauc ar olu dzeltenumu un sakarsē līdz vārīšanas brīdim, ļauj mērcei atdzist.
- Kāpostus formā aplej ar izkausētu sviestu, ko iepriekš sajauc ar citronu sulu, aplej ar krējuma mērci un apkaisa ar maltu sieru.
- Pudiņu 15 - 20 minūtes apcep krāsnī brūnu un pasniedz galdā.