receptes

Puķkāpostu pudiņš ar sieru

Dārzeņu ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 21, 2019 Izveidots: Mar 26, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Puķkāpostu pudiņš ar sieru savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas, veselas puķkāpostu galviņas novāra mazsālītā ūdenī mīkstas un uz sietiņa labi nosusina.
  2. Sagatavotā formā ieliek novārītos kāpostus ar puķi uz augšu un apkaisa ar berztu sieru.
  3. Saldu krējumu uzsildītu sajauc ar olu dzeltenumu un sakarsē līdz vārīšanas brīdim, ļauj mērcei atdzist.
  4. Kāpostus formā aplej ar izkausētu sviestu, ko iepriekš sajauc ar citronu sulu, aplej ar krējuma mērci un apkaisa ar maltu sieru.
  5. Pudiņu 15 - 20 minūtes apcep krāsnī brūnu un pasniedz galdā.

Puķkāpostu pudiņš ar sieru



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Puķkāpostu pudiņš ar sieru savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas, veselas puķkāpostu galviņas novāra mazsālītā ūdenī mīkstas un uz sietiņa labi nosusina.
  2. Sagatavotā formā ieliek novārītos kāpostus ar puķi uz augšu un apkaisa ar berztu sieru.
  3. Saldu krējumu uzsildītu sajauc ar olu dzeltenumu un sakarsē līdz vārīšanas brīdim, ļauj mērcei atdzist.
  4. Kāpostus formā aplej ar izkausētu sviestu, ko iepriekš sajauc ar citronu sulu, aplej ar krējuma mērci un apkaisa ar maltu sieru.
  5. Pudiņu 15 - 20 minūtes apcep krāsnī brūnu un pasniedz galdā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.