Pagatavot vienkārši Puķkāpostu plācenīši savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Puķkāpostus novāra sālsūdenī, rupji sakapā un sajauc ar kapāto gaļu.
Sviestu sakuļ krējumā, piejauc olu dzeltenumu, izmērcētu, labi nospiestu baltmaizes mīkstumu, sakultu olbaltumu, sāli, piparus, kāpostu un gaļas maisījumu un - ja vajadzīgs mazliet maltas baltmaizes.
Pēc dažām stundām pagatavo plācenīšus, apviļā miltos un baltmaizes drumstalās un cep pannā.
Galdā puķkāpostu plācenīšus pasniedz ar tomātu vai sēņu mērci vai arī ar zaļiem salātiem.
Puķkāpostu plācenīši
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Puķkāpostu plācenīši savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Puķkāpostus novāra sālsūdenī, rupji sakapā un sajauc ar kapāto gaļu.
Sviestu sakuļ krējumā, piejauc olu dzeltenumu, izmērcētu, labi nospiestu baltmaizes mīkstumu, sakultu olbaltumu, sāli, piparus, kāpostu un gaļas maisījumu un - ja vajadzīgs mazliet maltas baltmaizes.
Pēc dažām stundām pagatavo plācenīšus, apviļā miltos un baltmaizes drumstalās un cep pannā.
Galdā puķkāpostu plācenīšus pasniedz ar tomātu vai sēņu mērci vai arī ar zaļiem salātiem.