Kā pagatavot šo Puķkāposti itāļu gaumē saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Notīrītus puķkāpostus novāra sālsūdenī mīkstus, labi nosusina uz sietiņa, ieliek iesviestotā cepamā bļodā un apkaisa ar berztu sieru.
Virsū uzber vārītas mēles un sēņu kapājumu.
Miltus iejauc aukstā buljonā un ar to aplej pildījumu.
Apkaisa ar atlikušo malto sieru un aplej ar tomātu biezeni un sasmalcināto sviestu.
Ēdienu cep 10 - 15 minūtes karstā krāsnī un pasniedz galdā ar visu cepamtrauku.
Puķkāposti itāļu gaumē
Porcija: 5 Cilvēki
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Puķkāposti itāļu gaumē saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Notīrītus puķkāpostus novāra sālsūdenī mīkstus, labi nosusina uz sietiņa, ieliek iesviestotā cepamā bļodā un apkaisa ar berztu sieru.
Virsū uzber vārītas mēles un sēņu kapājumu.
Miltus iejauc aukstā buljonā un ar to aplej pildījumu.
Apkaisa ar atlikušo malto sieru un aplej ar tomātu biezeni un sasmalcināto sviestu.
Ēdienu cep 10 - 15 minūtes karstā krāsnī un pasniedz galdā ar visu cepamtrauku.