Piparkūkas (variants 1)

Konditoreja 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 30, 2020 Izveidots: Dec 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Piparkūkas (variants 1) mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cukuru un ūdeni uzvāra.
  2. Ar grauzdēto cukuru nokrāso brūnu, pieliek garšvielas.
  3. Atdzesē līdz apmēram 30 grādiem, pieliek sviestu un olas.
  4. Miltus un ķīmiskos irdinājus iemīca pēdējos, kad sīrups atdzisis līdz 22-25 grādiem.
  5. No gatavas mīklas izveltnē plāksni apmēram 2 mm biezu un ar dažādu veidnīšu palīdzību veido formu un cep piparkūkas. Cep 200 grādu temperatūrā.

Piparkūkas (variants 1)



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Piparkūkas (variants 1) mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cukuru un ūdeni uzvāra.
  2. Ar grauzdēto cukuru nokrāso brūnu, pieliek garšvielas.
  3. Atdzesē līdz apmēram 30 grādiem, pieliek sviestu un olas.
  4. Miltus un ķīmiskos irdinājus iemīca pēdējos, kad sīrups atdzisis līdz 22-25 grādiem.
  5. No gatavas mīklas izveltnē plāksni apmēram 2 mm biezu un ar dažādu veidnīšu palīdzību veido formu un cep piparkūkas. Cep 200 grādu temperatūrā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.