- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Piparkūkas (variants 1) mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Cukuru un ūdeni uzvāra.
- Ar grauzdēto cukuru nokrāso brūnu, pieliek garšvielas.
- Atdzesē līdz apmēram 30 grādiem, pieliek sviestu un olas.
- Miltus un ķīmiskos irdinājus iemīca pēdējos, kad sīrups atdzisis līdz 22-25 grādiem.
- No gatavas mīklas izveltnē plāksni apmēram 2 mm biezu un ar dažādu veidnīšu palīdzību veido formu un cep piparkūkas. Cep 200 grādu temperatūrā.
Piparkūkas (variants 1)
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Piparkūkas (variants 1) mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Cukuru un ūdeni uzvāra.
- Ar grauzdēto cukuru nokrāso brūnu, pieliek garšvielas.
- Atdzesē līdz apmēram 30 grādiem, pieliek sviestu un olas.
- Miltus un ķīmiskos irdinājus iemīca pēdējos, kad sīrups atdzisis līdz 22-25 grādiem.
- No gatavas mīklas izveltnē plāksni apmēram 2 mm biezu un ar dažādu veidnīšu palīdzību veido formu un cep piparkūkas. Cep 200 grādu temperatūrā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt