receptes

Pīles ķidiņu buljons

Buljoni 1 Pēdējais atjauninājums: Dec 18, 2019 Izveidots: Mar 03, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Pīles ķidiņu buljons pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas, gabalos sacirstas ķidiņas uzliek ar smaržīgiem pipariem, sīpoliem un zaļumiem 1,2 l ūdens un ar vāku apsegtā katlā izvāra mīkstas.
  2. Kartupeļus novāra un izvāra buljonā mīkstus.
  3. Miltus uzcep ar sviestu, tad pievieno caur sietiņu izberztus kartupeļus ar buljonu, ieliek notīrītos gaļas gabalus buljonā bļodā un pārlej ar buljonu, ko iepriekš karstu sakuļ ar 5 g sviesta, krējumu, pipariem un pētersīļiem.
  4. Tāpat kā ķidiņas var arī vārīt veselu pīli un sagatavot maltītei ar pētersīļu mērci.

Pīles ķidiņu buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Pīles ķidiņu buljons pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas, gabalos sacirstas ķidiņas uzliek ar smaržīgiem pipariem, sīpoliem un zaļumiem 1,2 l ūdens un ar vāku apsegtā katlā izvāra mīkstas.
  2. Kartupeļus novāra un izvāra buljonā mīkstus.
  3. Miltus uzcep ar sviestu, tad pievieno caur sietiņu izberztus kartupeļus ar buljonu, ieliek notīrītos gaļas gabalus buljonā bļodā un pārlej ar buljonu, ko iepriekš karstu sakuļ ar 5 g sviesta, krējumu, pipariem un pētersīļiem.
  4. Tāpat kā ķidiņas var arī vārīt veselu pīli un sagatavot maltītei ar pētersīļu mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.