Pagatavot vienkārši Pīles ķidiņu buljons pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Notīrītas, gabalos sacirstas ķidiņas uzliek ar smaržīgiem pipariem, sīpoliem un zaļumiem 1,2 l ūdens un ar vāku apsegtā katlā izvāra mīkstas.
Kartupeļus novāra un izvāra buljonā mīkstus.
Miltus uzcep ar sviestu, tad pievieno caur sietiņu izberztus kartupeļus ar buljonu, ieliek notīrītos gaļas gabalus buljonā bļodā un pārlej ar buljonu, ko iepriekš karstu sakuļ ar 5 g sviesta, krējumu, pipariem un pētersīļiem.
Tāpat kā ķidiņas var arī vārīt veselu pīli un sagatavot maltītei ar pētersīļu mērci.
Pīles ķidiņu buljons
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Pīles ķidiņu buljons pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Notīrītas, gabalos sacirstas ķidiņas uzliek ar smaržīgiem pipariem, sīpoliem un zaļumiem 1,2 l ūdens un ar vāku apsegtā katlā izvāra mīkstas.
Kartupeļus novāra un izvāra buljonā mīkstus.
Miltus uzcep ar sviestu, tad pievieno caur sietiņu izberztus kartupeļus ar buljonu, ieliek notīrītos gaļas gabalus buljonā bļodā un pārlej ar buljonu, ko iepriekš karstu sakuļ ar 5 g sviesta, krējumu, pipariem un pētersīļiem.
Tāpat kā ķidiņas var arī vārīt veselu pīli un sagatavot maltītei ar pētersīļu mērci.